Selasa, 02 Maret 2021

Rise Protocol

Ustani protokol! Pregled projekta i detalji preprodaje.
$ RISE #ieo #blockchain #dot #bounty #defi #Rise #RiseProtocol #RebaseToken #FrictionlessYield #Rebases #DynamicPeg #blackhole #AutoLiquidity #AutoRewards.

 

Najnapredniji sintetički tobazni token, Rise Protocol kombinira revolucionarnu tokenomiku i značajke s najboljom i najnovijom tehnologijom decentraliziranog financiranja (DeFi). Pametni ugovor već je prošao CTDSec (profesionalna revizorska kuća) i Shappy iz WarOnRugs.

 

Kako Rise rješava ove probleme u DeFi-u?
1. Održivo:

● Moćan i jedinstven deflacijski koncept "Supermasivna crna rupa" koji akumulira i sagorijeva tokene kroz različite metode. Efekti se vremenom skaliraju eksponencijalno.

● Automatska proizvodnja likvidnosti koja trajno zaključava dio svake transakcije u likvidnost, stvarajući sve veći donji nivo prodaje.

● Početni zaostatak za bazu podataka od 5. To znači da ćemo, ako je cijena RISE-a u trenutku ponovne baze za 100% veća od ciljane, primiti ponovnu osnovu za 20% (100% podijeljeno s 5).

● “Prilagodba opskrbe” koja će povećati cijenu RISE-a, ali smanjiti opskrbu ako je tržišna cijena niža od 5% ciljane cijene tijekom 3 uzastopna dana tijekom vremena ponovne baze.

2. Prilagodljivo:

● Rise ima revolucionarnu sposobnost vezivanja za bilo koju imovinu, izračunati mjerni podatak ili klasu imovine. U početku vezan za Ethereum zbog njegove važnosti u DeFi-ju i zbog lakšeg razumijevanja, ovaj se klin u budućnosti može izmijeniti upravljanjem na temelju osjećaja ulagača / tržišta.

● Pametni ugovor kodiran je tako da se svaki parametar u budućnosti može prilagoditi upravljanjem. Stvari kao što su porez na promet, porez na transakcije, postotak izgaranja, nagrade pružatelja likvidnosti, zaostajanje u bazi itd. Sve se mogu prilagoditi. To RISE-u daje mogućnost stalnog prilagođavanja i mijenjanja na temelju tržišnih uvjeta.

3. Sajam:

● Cijena pretprodaje iznosit će 0,01 ETH, kao i cijena pokretanja Uniswap-a.

● Ulagači sjemena stekli su Rise po cijeni nižoj od 10%. Međutim, 80% bit će dodijeljeno tijekom jednog mjeseca.

● Jedinstvena značajka pametnog ugovora omogućuje nam omogućavanje trgovanja razmjenom nakon dodavanja likvidnosti i distribucije pretprodajnih tokena. To će svima pružiti pošteno igralište kada započne trgovanje.

● Maksimalna veličina transakcije 500 porasta za prvi sat nakon omogućavanja trgovanja Uniswap-om, sprječavajući snajpersko djelovanje botova i stvarajući pošteno okruženje za redovne trgovce / investitore.

● Porez na kupnju i prodaju pomaže u sprečavanju koordinirane manipulacije cijenama. Dio ovog poreza distribuira se trenutno kroz prinos bez trenja svim imateljima na temelju posjeda.

4. Sigurno:

● Ugovor o usponu prošao je reviziju CTDSeca (profesionalne revizorske kuće za pametne ugovore) i Shappya iz WarOnRugs (vrlo poštovani vlasnik zajednice čiji je cilj sprečavanje povlačenja prostirki i prevara u kriptosferi).

● Ne morate prenositi svoje tokene na adresu ugovora o ulozima kako biste zaradili nagrade! Prinos bez trenja omogućuje vam da svoje žetone držite u vlastitom novčaniku za najveću sigurnost. Možete pratiti kako vaš saldo raste sa svakom transakcijom.

● Ako odlučite osigurati likvidnost, bit ćete nagrađeni automatskom raspodjelom nagrada za likvidnost. Opet, nema potrebe za slanjem LP žetona u zaseban ugovor o ulozima, jednostavno držite LP žetone u vlastitom novčaniku i gledajte kako im se vrijednost s vremenom povećava.

● Početni tim pod uvjetom da će likvidnost biti zaključana prije nego što se omogući trgovanje Uniswap-om.

 

KLJUČNE ZNAČAJKE:

1. Preusmjeri token. 

Ako je cijena RISE-a iznad cijene klika u 20:00 UTC, ponuda RISE-a će se povećati i svi će automatski primiti dodatne RISE tokene u svoj novčanik. Ako je cijena RISE-a 5% ispod cijene klina tri uzastopna dana u 20:00 UTC, ponuda RISE-a će se smanjiti.

2. Dinamični klin. 

U početku vezan na 0,01 ETH, RISE ima revolucionarnu sposobnost vezivanja za bilo koju imovinu, klasu imovine ili izračunatu metriku u budućnosti na temelju raspoloženja investitora / tržišta.

3. Prinos bez trenja. 

Dio svake transakcije (osim kupnji) trenutno se distribuira svim vlasnicima.

4. Automatsko stvaranje likvidnosti. 

Dio svake prodaje trajno je zaključan u likvidnost.

5. Automatska raspodjela nagrada davatelja likvidnosti. 

Dio svake prodaje automatski se distribuira pružateljima likvidnosti.

6. “Supermasivna crna rupa”. 

Javno vidljiva adresa sagorijevanja koja akumulira RISE kroz nekoliko mehanizama, eksponencijalno se skalirajući dajući nevjerojatno snažne efekte deflacije.

"Održivo, prilagodljivo, pošteno i sigurno": ovo su četiri načela na kojima je izgrađen Rise Protocol. Svaki aspekt tokena, pretprodaje, pametnog ugovora itd. Stvoren je imajući na umu ove temeljne vrijednosti.

Mnogi drugi DeFi projekti žrtvuju jednu ili više od ovih vrijednosti, što stvara scenarije poput smiješno nepravednih prednosti za rane privatne investitore ili generiranje kratkotrajnog i privremenog hajpa ili stvaranje krutog ugovora koji se nema mogućnosti prilagoditi ili mijenjati u kripu koji se stalno razvija tržište ili ugovor koji je podložan eksploatacijama.

 

DETALJI O PREDPRODAJI:
Cijena: 1 ETH = 100 RISE

Prijava na bijelu listu otvorit će se 4. veljače 2021. 20:00 UTC.

Veza s bijele liste bit će objavljena na našim službenim Twitter i Telegram kanalima.

Morate ispuniti sve zadatke na obrascu za registraciju za dopuštenje da biste bili primljeni na popis dopuštenih! Tim će pregledati svaku prijavu radi provjere valjanosti. Popis dopuštenih zatvara se nakon što se obeća 375 ETH.

Obavezno se prijavite na bijelu listu kako biste zajamčili dodjelu u pretprodaji! Javna pretprodaja neće se dogoditi ako je svih 375 ETH založeno, a svi novčanici s bijele liste daju svoje založene iznose.

● Minimalni zalog = 0,5 ETH, Maksimalni zalog = 4 ETH

Pretprodajna prodaja održat će se u dva kruga, počevši od 7. veljače 2021. 20:00 UTC, a prvi krug bit će posvećen onima s bijele liste.

● 1. krug 

(20:00 UTC - 21:00 UTC) - samo novčanici s bijele liste.

Novčanici s bijele liste imat će jedan sat od 7. veljače 2021. 20:00 UTC da pošalju svoje obećanja. Nakon završetka razdoblja doprinosa, transakcije i novčanici bit će potvrđeni kako bi se osiguralo da adrese novčanika i iznos doprinosa odgovaraju bijelom popisu. Bilo koji nepotraživani RISE s popisa dopuštenih bit će dostupan u javnoj pretprodaji „Prvi je došao“.

● 2. krug 

(22:00 UTC) - Javna pretprodaja.

Bilo koji nepotraživani RISE s dodijeljenih bijelih popisa bit će dostupan javnosti u pretprodaji po principu "prvi dođe, prvi posluži"

DATUM / VRIJEME POKRETANJA:

RISE će se pokrenuti na Uniswap-u, a trgovanje će biti omogućeno 11. veljače 2021. 20:00 UTC.

 

DISTRIBUCIJA TOKENA:

● Početna ukupna opskrba - 100 000 RISE

● Pretprodaja - 37.500 RISE

● Početna neotplaćena likvidnost - 30 000 RISE

● Ulagači sjemena (dobiveni preko 1 mjeseca) - 25 000 RISE

● Timska sredstva (stečena preko 2 mjeseca) - 5.000 RISE

● Razvoj i marketing - 2500 RISE

tima uspona protokola

Preokreti - tehnički voditelj, upravljanje projektima i strategija

PBL00 - Brendiranje, strategija i razvoj

Jamie - razvoj, revizija i strategija

Andy - Voditelj web stranica, društvenih medija i zajednice

Radinho - Voditelj web stranica, društvenih medija i zajednice

CJ - Marketing

CryptKeep3r - Voditelj web stranica, društvenih medija i zajednice

 

Službeni izvori:

 

AUTOR
Bitcointalk Korisničko ime: Fede Vico

Tidak ada komentar:

Posting Komentar