Rabu, 31 Maret 2021

Boom Crypto Market (BCM)

(BCM)

O ideologiji projekta
Boom Crypto Market je brzorastući Defi projekt, s profesionalnim tržištem i popisom imovine kriptovaluta te IDO platformom koju pokreće izvorni token BCM. Projekt je usmjeren na dovođenje apsolutne transparentnosti, povjerenja i decentralizacije u blockchain i kriptovalute, profesionalnu platformu koja ukazuje povjerenje putem pametnog ugovora koji pružateljima usluga i kupcima omogućuje izvršavanje ugovora bez problema s povjerenjem.

 

Usred pandemije Covid-19 nisu pogođeni svi poslovni sektori, ali neki sve više pokazuju rast prihoda. Jedan od njih je projekt DeFi. Ovaj projekt razvijen je 2019.

 

Nakon rođenja kriptovaluta, DeFi tokeni (decentralizirani financijski tokeni) remetili su financijski sektor tijekom 2020. Iako su mnogi projekti još uvijek u ranoj fazi razvoja, DeFi tokeni su se pojavili i izazvali pomamu na kripto tržištu što nas naravno podsjeća na euforija Bitcoina. , Ethereum i drugi u prošloj 2017. DeFi je kratica za decentralizirane financije. Naravno, većina kripto entuzijasta to već zna, pa hajde da dublje zabludimo u svijet DeFi-a kroz najmoćnije tvrtke u nastavku:

 

Glavni cilj projekta Boom Crypto Market.
Ideja je maksimalno eliminirati prevare iz industrije blokova i kriptovaluta te ukazati povjerenje nebankariranom stanovništvu svijeta, slobodnom sektoru i udaljenim pružateljima usluga i kupcima. Boom Crypto Market pružit će sljedeće usluge Defi;

Decentralizirana platforma za isticanje. 

Decentralizirano tržište.

Platforma za popis kriptovaluta. 

Imovina kriptovaluta i popis dionica. 

 

Znamo da sve više institucija i sektora globalno prihvaća blockchain i kriptovalute, ali platforma će imati dostupne globalne opcije plaćanja kako bi svaki sektor mogao iskoristiti izuzetne usluge pružene na platformi Boom Crypto Market. Očito je da problem koji pokušavamo riješiti postoji od početka vremena i radimo s puno podataka. 

 

No, također smo svjesni da možda sve to nećemo shvatiti u jednom danu, stoga će se ova bijela knjiga ažurirati po potrebi kako bi odražavala nove ideje koje će dodatno ojačati projekt i nastaviti uklanjati loše aktere iz sustava. Ono što imamo slično je sigurnosnom sustavu, ali blockchain sigurnosni sustav Boom Crypto Market i mnogi će htjeti pokušati pobijediti naš sustav, a drugi će jednostavno smisliti nove prijevarne taktike; to znači da ćemo paziti i doraditi sve što treba doraditi.

 

Boom kripto tržište - poslovni modul 
1. CILJNO TRŽIŠTE 

Profesionalci, tvrtke i projekti. 

2. NADLEŽNOST 

Depozit plaćanja pametnog ugovora, nesmetano izvršenje ugovora. 

3. PARTNER I MREŽA 

Vrhunski pružatelji usluga, kupci nabave, medijske kuće, web stranice s kriptovalutom. 

4. USLUGE 

Escrow, ulog, popis imovine, profesionalno tržište. 

5. TROŠKOVI 

Niske naknade za obradu i transakcije. 

6. MARKETING 

Eksplozija u medijima, priopćenja za javnost, nagrada za članke i još mnogo toga. 

 

Boom Crypto Market je 100% projekt Defi s 65% ukupne ponude 100.000BCM tokena za pretprodaju; projektni tim odlučio je da će izgorjeti neprodani tokeni odmah nakon pretprodaje, dok tokeni tima ostaju zaključani šest mjeseci. 

 

Tim planira imati BCM žeton na vrhunskim burzama čim završe pretprodaje. Novi uvrštaji na burzu, osim PancakeSwap-a i MorCrypto Exchange-a, ostali unosi bit će objavljeni zajednici kako se usavršava posredovanje u pregovorima. 

Mapa puta
2021

Q1 Kovanje tokena i formiranje tima
2021

Q2 Pokretanje platforme za
listing 2021

Q2 Pokretanje tržišta
2021

Q2 Polog i zamjena Fiata
2021

Q2 Partnerstvo i uvrštavanje na burze
2021

Q2 Pokretanje platforme za zalaganje
2021

Q3 Nagrade s više kripto imovine
2021

Q4 Pokretanje mobilne aplikacije

Zaključak
Boom Crypto Market je brzorastući Defi projekt, s profesionalnim tržištem i popisom imovine kriptovaluta, kao i IDO platformom koju podržavaju izvorni BCM tokeni, a projekt Boom Crypto iskoristio je Blockchainov eksponencijalni rast i pomaže investitorima da pronađu SaFu kriptovalute u svemiru.

 

informacija

https://boomcryptomarket.com/

https://boomcryptomarket.com/whitepaper.pdf

https://twitter.com/boomcryptomark

https://www.linkedin.com/company/boomcryptomarket/

https://web.facebook.com/boomcryptomarket

https://t.me/BoomCryptoMarket

 

AUTOR

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2855030

 

Partneri

Minggu, 28 Maret 2021

KNIT Finance

KNIT Finance

O KNIT Finance

KnitFinance jedinstveni je decentralizirani protokol koji kombinira sintetiku kroz više lanaca, Mostova i stvarnih svjetskih tržišta s prinosom, posudbom, trgovinom i maržom putem pametnih ugovora. To također omogućuje križano prikupljanje likvidnosti u Potpuno transparentnoj 100% provjerljivoj. Inicijativa koju vodi zajednica.

 

KNIT.Finance je sljedeća generacija DeFi protokola čiji je cilj premostiti više ne-Ethereum lanaca s ERC20 u fazi 1. Bilo koja digitalna imovina koja se može zaključati može se iskoristiti s KNIT.Finance generiranjem ekvivalentnih sintetičkih žetona u omjeru 1: 1, dakle otključavanje milijardi dolara i pristup trgovini što može biti dokaz cenzure.

 

Sve decentralizirano trebalo bi biti dostupno svima i svima. No, DeFi danas pretežno ovisi o ERC-20 tokenima. Pokazalo se da je standard ERC-20 dobar za decentralizirano posudbu, posuđivanje i uzgoj prinosa, itd. Međutim, ovo izostavlja sudjelovanje druge imovine neovisnih blockchaina. Ova imovina i njihovi stanovnici imaju ogromnu prepreku za ulazak u DeFi. KNIT.finance ovaj problem rješava jednim potezom.

 

KNIT.Finance otključava cijeli kripto ekosustav na DeFi pomoću sintetike i mostova s ​​više lanaca. Postojeći DeFi protokoli određuju koji tokeni i projekti trebaju sudjelovati. Decentralizirani protokol KNIT Finance koristi pametne ugovore za kombiniranje DeFi bazena s milijardama imovine iz lanaca koji nisu ERC-20. Stvaranjem standarda za kovanice koje nisu ERC-20 za konverziju u sintetičke ERC-20 tokene, KNIT Finance otvara čitav svijet novih mogućnosti.

 

Bilo koji novčić ili žeton na bilo kojem blockchainu mogao bi se pretvoriti u ekvivalentni sintetički token formata ERC-20. Izvorni žeton i sintetizirani žeton međusobno će se predstavljati u omjeru 1: 1. Naprotiv, s KNIT-om, ERC-20 tokeni također se mogu sintetizirati na drugim blockchainima u omjeru 1: 1. Uz kriptovalute, imovina iz stvarnog svijeta kao što je fiat, zlato i dionice može se sintetizirati pomoću KNIT Finance.

 

Protokol koji zaslužujete

Imate li žeton koji nije ERC-20? Koliko puta ste osjetili potrebu za pretvaranjem svojih posjeda u ERC-20 token za sudjelovanje u DeFi-u? Budući da smo i sami kripto entuzijasti i trgovci, jedna je od glavnih prepreka s kojom smo se suočili. Vjerujemo u udruživanje više kripto podataka iz više lanaca, a ne samo iz jednog. Također vjerujemo u DeFi. Ali činilo se da dva ideala nikad nisu bila namijenjena jedno drugome. Dakle, smislili smo jedinstveni decentralizirani protokol koji pomaže nama i kripto zajednici da uđemo u DeFi, a da ne moramo napustiti svoje posjede - višelančani most na DeFi.

 

Značajke

1. Svaki novčić

Za svakog kovaca novca pružamo mogućnost trgovanja i iskorištavanja njihovih kovanica u prostoru DeFi. Novčići (npr. LTC) koji su prije bili izvan dometa DeFi-a, sada će imati potpun pristup svim značajkama DeFi-a.

2. Fleksibilnost ERC-20 standarda

Poznato je da je standard ERC-20 fleksibilan i posjeduje najveću prenosivost i pristupačnost s drugom najvećom svjetskom blockchain mrežom. Svaki novčić sada ima priliku iskoristiti fleksibilnost Ethereuma.

3. Globalni fond likvidnosti

Globalni fond likvidnosti otvara se Ethereumu i obrnuto.

4. Pročitana svjetska imovina

Dionice, zlato i Fiat mogu se sintetizirati za trgovanje na decentraliziranim burzama, u osnovi decentralizirajući centraliziranu imovinu, dajući trgovcu više snage.

5. Potaknuto zajednicom

100% upravljanje tim žetonima odvijat će se putem zajednice.

6. DAPP-ovi

DAPP-ovi sada mogu pristupiti tokenima na drugim blockchainsima koristeći samo svoje Ethereum čvorove putem sintetičkih tokena KNIT-a. Također mogu primati uplate ovim žetonima.

SLUŽBENA VEZA

 

Autor: Fede Vico

Rabu, 24 Maret 2021

AdonPay

AdonPay

Uz AdonPay možete kupovati i prodavati kripto imovinu, to znači da možete trgovati Adon Coin-om i drugim kripto-valutama unutar AdonPay-ovog novčanika. AdonPay je novčanik s više kripto valuta koji će imati ugrađenu razmjenu, a ova značajka čini AdonPay novčanik jedinstvenim.

 

https://pay.adon.network/

U današnjim danima postoji širok raspon i raznolikost kriptovaluta, ali oni su izolirani kripto ekosustavi koji nemaju puno interakcije između sebe izvan izmjenjivača, AdonPay dolazi kako bi transformirao ove izolirane ekosustave na sljedeću razinu i omogućio im da imaju interakcija. Značajan problem kriptografije je taj što većina Altcoina ima samo generičke novčanike za plaćanje. Postupak koji nije lagan za uobičajeno usvajanje jer su mnoge značajke novčanika jednostavne i osnovne opcije. Svojim potrošačima i tvrtkama ne nude najbolje iskustvo krajnjeg korisnika. Adon je inovirao i stvorio AdonPay sustav plaćanja koji se izdvaja od mnogih Altcoins / CryptoNotes. Adon uključuje novčanike za Windows, Linux, Android i IOS, tj.

 

Proizvod je trenutno u fazi testiranja i bit će dostupan uskoro narednih dana. AdonPay novčanik imat će sljedeće značajke.

Ulaz / procesor za plaćanja

„Najsuvremenije rješenje za poslovna plaćanja“
Payment Gateway usluga je i aplikacija koja odobrava plaćanja za e-trgovinu, mrežne maloprodaje i tradicionalne internetske tvrtke. Što je virtualni ekvivalent fizičkog terminala prodajnog mjesta na većini poslovnih mjesta.
Tvrtke i korisnici mogu se koristiti sustavom kako bi olakšali cjelokupno kripto plaćanje. Dobavljači mogu zatražiti plaćanje od korisnika jednostavnim unosom svog zamjenskog imena ili korisnik može prodavaču platiti iznos jednostavnim skeniranjem ili zamjenskim imenom.
Korisnik će biti obaviješten kada dobavljač zatraži plaćanje, a zatim može prihvatiti ili odbiti plaćanje. Te će značajke uskoro biti dostupne u AdonPay novčanicima. Dalje pruža dnevne, tjedne, mjesečne i godišnje račune tvrtkama i korisnicima s detaljnim statistikama korištenja njihovog računa.

AdonPay Alias

"Izvršavanje plaćanja boljim, jednostavnijim i jednostavnijim"
AdonPay ima jedinstveni aliasing sustav koji će olakšati upotrebu adrese novčanika za obavljanje transakcija, korisnih za svakodnevno poslovanje tvrtki i korisnika te prilikom izrade prilagođenih aplikacija za pokretanje od trećih strana za plaćanje integracija pristupnika.

Atomska zamjena

“Zamijenite svoje kriptovalute”
Atomska zamjena je postupak zamjene dva novčića u dva novčanika na dva blockchaina, obično vlasnici novčića to mogu zatražiti ako pokrenu zamjenu. AdonPay je u potpunosti sposoban izvoditi atomsku zamjenu. Jednostavnim riječima, ako je razvijač novčića odlučio promijeniti svoj blok lanac i želi pokrenuti zamjenu svih starih novčanika sa starim novčićima s novim novčanicima s novim novčićima, on / ona može to učiniti putem AdonPay-a bez bilo kakve složenosti dodavanja ili izračuna.

Escrow usluge

„Razmjena zaštićena bez treće strane“
Escrow je dogovor u kojem treća strana drži i regulira plaćanje sredstava potrebnih za dvije ili više strana uključenih u datu transakciju. AdonPay nudi automatizirani sustav escrow-a u kojem strane uključene u transakciju mogu sudjelovati uz malu naknadu. U trenutku su ove usluge ograničene samo na kripto-kripto-transakcije.

Kupnja kripto imovine

"Revolucionarna kupnja kripto imovine"
AdonPay je sposoban pružiti usluge kupnje imovine, korisnici mogu kupovati kripto imovinu bez većih komplikacija, AdonPay za sada podržava samo kupnju imovine zasnovane na kripto.

Novčanici s više valuta

„Premium novčanik sa svim vašim kripto
imovinama “ AdonPay je platforma kripto novčanika koja podržava više kripto sredstava, početni besplatni hostirani kripto sredstva su ADON, BTC, LTC, DOGE, XMR, MonetaVerde, BoolBerry. U budućnosti možemo uvesti podršku za ERC 20 tokene na temelju potražnje, kapitala i dostupnosti resursa. Sve značajke AdonPay-a dostupne su putem Mobitela (Android i iOS), web stranice i radne površine (Windows / Linux / osX).

Api integracija

Jednom kada je platforma stabilna i laka za upotrebu, RESTful API bit će dostupan tvrtkama da integriraju način plaćanja u svoja web mjesta i aplikacije e-trgovine.

Višeslojna sigurnost

AdonPay je izgrađen na višeslojnoj arhitekturi aplikacije, svaki bajt zahtjeva je prošao kroz nekoliko zaštićenih slojeva aplikacije / sustava da bi dohvatio i pružio odgovarajući odgovor.

Višestruka provjera autentičnosti dostupna je u svim klijentskim aplikacijama. Svaki klijent trebao je postaviti drugu lozinku kako bi pružio dodatnu sigurnost svom računu / kripto imovini. Svako povlačenje obrađuje se samo putem potvrde putem e-pošte / MIP-a kako bi se smanjio i umanjio rizik od prijevara.

Informacije o novcu
Ime: ADON
Dionica: Adon
KONSENZUS: POW + Hibridni POS
ALGORITAM: CryptoNight Lite V1
Poteškoća: Prilagođavanje Algo LWMA 3
ASIC OTPORAN : DA
Decimalni: 8
Ukupna opskrba: 184467440.00000000
Premine: ~ 64563604.00000000

 

DODJELA
ŽETONA Prodaja žetona : 55,00%
DEX likvidnost: 10,00%
Operacije i tim: 20,00%
Airdrops & Bounties: 05,00%
Rezervni fond: 10,00%

 

KORIŠTENJE SREDSTAVA
DEX Likvidnost: 20,00%
Istraživanje i razvoj: 47,50%
Marketing i brendiranje: 20,00%
Rezerva: 12,50%

Za više informacija posjetite nas na:

WEB STRANICA:  https://adon.network/

ISTRAŽIVAČ BLOKOVA:  https://blocks.adon.network/

BAZEN:  https://pool.adon.network/

WEB-NOVČANIK:  https://pay.adon.network/

ANDROID NOVČANIK: USKORO

IOS NOVČANIK: USKORO

BITCOIN-TALK [HR]:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5145239.new#new

BITCOIN-TALK [ES]:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5148703.msg51269471#msg51269471

BITCOIN-TALK [PS]:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5146389.new#new

BITCOIN-TALK [ID]:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5146266

 

SLUŽBENI SOCIJALNI

GITHUB:  https://github.com/adon-net/

DISKORD:  https://discord.gg/UrTctGD

TELEGRAM:  https://t.me/adon_coin

TWITTER:  https://twitter.com/network_adon

REDDIT:  https://www.reddit.com/u/adon-net

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/adon.network/

 

ZAJEDNICA VLASNIČKA

TELEGRAM PORTUGALIJA:  https://t.me/adonpt

TELEGRAM RUSKI:  https://t.me/adonru

QQ KINESKI:  https://jq.qq.com/?_wv=1027&k=5mgLn4Q

 

AUTOR

Korisničko ime foruma: Fede Vico

Link profila foruma: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2855030

Selasa, 23 Maret 2021

DigitalFlyer

 DigitalFlyer i poslovne tokene u zajednici, CBT novčiće.

O zajedničkom poslovnom žetonu

Poslovna i marketinška platforma CBT nije samo nešto što će se raditi u budućnosti već produžetak postojeće i rastuće poslovne platforme. CBT nije budući planirani koncept već živa i rastuća infrastruktura zajednice.

 

CBC je osnovan kako bi dalje proširio našu sveobuhvatnu poslovnu platformu koja je DigitalFlyer. Na našu platformu dodajemo vlastitu digitalnu valutu kako biste vi, naš klijent, proširili svoje postojeće poslovanje umanjujući vaše troškove i povećavajući vašu dobit i kapitalne troškove kada postanete član tvrtke i nositelj CBC-a.

 

Registrirani članovi CBC-a imat će vlastiti osigurani Backoffice s dvosmjernom autentifikacijom faktora. Iz Backoffice-a, registrirani članovi će:

Redovito ažurirajte njihove osobne podatke
Kupite CBC pakete
Pratite vlastite preporuke
Pratite njihov rast CBC-a i isplate gotovine
Budite u toku s najnovijim priopćenjima i ažuriranjima

 

Pregled DigitalFlyer-a:

Prvo, važno je razumjeti poslovnu ponudu DigitalFlyer-a kako bismo uvidjeli njegovu vrijednost kao odabranog vozila za početnu ponudu poslovnih kovanica u zajednici. Digitalni marketing je najsnažnija marketinška platforma još u povijesti našeg planeta. Preko pametnih uređaja imamo pristup oko 3,5 milijarde korisnika, što vam omogućava da bilo kome prodate gotovo sve. Trik je u tome da se vi i vaš kupac pronađete jedni druge. Baza digitalnog marketinga omogućuje vam pokretanje ili poticanje posla lakše nego što je to bilo moguće u prošlosti.

 

DigitalFlyer je platforma za poslovanje s kupcem (B2C), kao i platforma za poslovanje s poduzećem (B2B) usredotočena na pružanje usluga malim i srednjim poduzećima, povezujući kupce s odabranim pružateljem usluga ili proizvodom. DigitalFlyer je uspostavljena i rastuća platforma za marketinške i poslovne usluge.

 

Pokrenuli ste posao da biste zaradili više novca. Želite raditi ono u čemu uživate i od toga profitirati. Da biste to učinili, potrebno vam je vrijeme da vam bude na raspolaganju za stvaranje više posla i veće zarade, a ne da trošite vrijeme i veći dio svog proračuna na administraciju, fakturiranje, marketing, društvene medije i web stranice. Stvorili smo, raste i razvija se, alat koji sve to čini za samo 600,00 R $ (40 USD) godišnje. Pridruživanjem našoj mreži i zajednici višestruko umnožavamo vrijednost vaših R600,00 (40 USD). DigitalFlyer nije posrednik, već pokretač i konektor.

 

DigitalFlyer naplaćuje godišnju članarinu za poslovno članstvo u iznosu od R600,00 (40 USD) za sljedeće usluge koje nazivamo poslovnim modulima:
Poslovna i marketinška platforma

Profil vaše tvrtke može se pronaći putem web pretraživanja na našoj web platformi i u aplikaciji.

 

Ostali moduli koji će biti dostupni kao rastući popis zasebnih dodataka vašem direktoriju su:

Jednostavno zapošljavanje na našoj
platformi za osobe koje traže posao i osobe koje traže posao Platforma za outsourcing za određene dobavljače, poput programera
Odjeljak prodaje polovnih automobila Odjeljak o
nekretninama

 

Potpuni modul e-trgovine

Pružamo vam mogućnost integracije s jednim ili sa svim dolje navedenim računima trgovaca na mreži. To vam omogućuje da budete plaćeni bez provizija koje DigitalFlyer naplaćuje za bilo kakvu prodaju. Sve provizije naplatit će se prema ugovoru s odgovarajućim trgovcem platnim prometom. Uvijek ćemo istraživati ​​najpovoljnije pristupnike za plaćanje i nastaviti dodavati više mogućnosti.

Sage Pay (omogućeno) - DigitalFlyer je jedina platforma koja omogućuje integraciju višestrukih Sage Pay računa, što znači da svaki naš član tvrtke može integrirati svoj vlastiti Sage Pay račun u svoj profil DigitalFlyer i biti izravno plaćen.
Chips Money Manager (u pregledu)
K-Merchant (u pregledu)
PayFast (u pregledu)
PayPal (u pregledu)

Modul za upravljanje događajima

Bilo koji član tvrtke ili korisnik može koristiti modul Popis događaja za besplatno navođenje predstojećih događaja. Članovi tvrtke mogu koristiti cjeloviti sustav upravljanja događajima za prodaju ulaznica, dodavanje robe i upravljanje prodajom ulaznica za događaj.

 

Modul rezervacije termina

Svi članovi tvrtke mogu koristiti sustav rezervacija za upravljanje svojim sastancima. Ovaj dodatak dizajniran je za tvrtke koje se temelje na uslugama, poput frizera, masažnih terapeuta, agenata za posredovanje u kućnim radovima ili bilo koje druge usluge koja kupcima rezervira određena vremenska termina. Kupac može rezervirati željeni vremenski termin, pa čak i uplatiti polog ako je potrebno. I kupac i član tvrtke moći će pratiti i mijenjati svoje sastanke.

 

Upravitelj odnosa s kupcima (CRM)

Svi članovi tvrtke moći će upravljati odnosima s kupcima i pratiti status njihove prodaje i potencijalnih kupaca putem CRM modula.

 

Marketing putem e-pošte

Lijevak e-pošte - član tvrtke ima mogućnost stvaranja višestrukih e-mailova i izvršavanje spomenutog lijevka u slobodno vrijeme. Za platformu će biti omogućen POPI Act, a svaki član imat će mogućnost stvaranja vlastitih popisa e-pošte.

 

Modul društvenih medija

Svi članovi tvrtke moći će integrirati glavne platforme društvenih medija u svoju marketinšku strategiju i objavljivati ​​članke, poruke, usluge ili proizvode s centralizirane nadzorne ploče na svim odabranim platformama društvenih medija. Ovaj modul također će moći pratiti uspjeh marketinških kampanja, omogućavajući našim poslovnim članovima da prilagode svoje marketinške kampanje kako bi povećali doseg kupaca.

 

Računovodstveni modul

Svi članovi tvrtke moći će pristupiti osnovnim računovodstvenim funkcijama u našem sustavu. Uključena će biti sposobnost djelovanja i bilježenja sljedećih podataka u letu:

Kotiranje
fakturiranje
Narudžbenice
Slip
Management
Izvještavanje o upravljanju PDV-om Izmirenje
banke

 

Modul upravljanja dionicama

Svi će članovi tvrtke moći upravljati svojim dionicama izravno sa svoje nadzorne ploče. Razine zaliha mogu se prilagoditi automatskim postavljanjem narudžbe i sustavom ranog upozoravanja kada su razine zaliha niske. Ovaj dodatak bit će u potpunosti integriran u modul e-trgovine.

 

Modul ljudskih potencijala

Članovi tvrtke moći će upravljati svim evidencijama zaposlenika sa svoje nadzorne ploče, oglašavati dostupna radna mjesta i objavljivati ​​osnovne zahtjeve posla.

 

Modul upravitelja pravnih ugovora i administracije

Članovi poduzeća imat će potpuno integrirani sustav pravnih datoteka za pohranu, zaštitu i upravljanje svim ugovorima i pravnim savjetima.

Javni korisnici, odnosno kupci, besplatno će imati koristi od sljedećeg:
Prilagođena nadzorna ploča koja nudi funkcije kao što su:

Popis omiljenih Popis
transakcija
Kalendar imenovanja
Personalizirani i obiteljski popis za kupnju (dijeljeni i dostupni s različitih uređaja)
Grafikon planiranja odmora
Personalizirane komunikacijske postavke, poput posebnih ponuda ili obavijesti o mjestima
Dodatak za praćenje i upravljanje bodovima Nagrade

 

Platforma DigitalFlyer prilagodljiva je i neprestano se razvija kako primamo povratne informacije od članova tvrtke i njihovih kupaca. Ovom zajednicom proizvodnje i razmjene odlučili smo povećati sposobnost platforme za stvaranje bogatstva i prilika kako za naše članove, tako i za njihove kupce. Pozivamo vas da nastavite čitati dok vas predstavljamo našem poslovnom novcu u zajednici.

 

Korisničko sučelje i komunikacija

Članovi tvrtke DigitalFlyer upravljat će i administrirati svoje zadatke putem web sučelja dostupnog u svim glavnim web preglednicima. Osnovni zadaci i komunikacija obavljat će se putem sučelja aplikacije.

 

Javna korisnička funkcionalnost bit će dostupna putem weba i sučelja aplikacija. Sučelje aplikacije izgrađeno je na React Nativeu za najbrži rad i integraciju OS-a telefona. Aplikacija je dostupna na iOS i Android trgovinama.

 

Sva komunikacija odvijat će se digitalno, koristeći postove na blogu, putem pozadine člana, što će članove tvrtke i korisnike redovito obavještavati o našim najnovijim vijestima. Naš vlastiti integrirani modul za chat pružit će platformu za podršku u stvarnom vremenu na kojoj možemo brzo odgovoriti na upite članova tvrtke i korisnika. Platforme društvenih medija koristit će se za komuniciranje javnih vijesti i ažuriranja. Cilj svih naših komunikacijskih kanala je maksimiziranje učinkovitosti i minimiziranje troškova za naš poslovni model. Stjecanje stalnih koncerna dodat će daljnji rast tržišne vrijednosti DigitalFlyeru, što će rezultirati povećanom vrijednošću CBC-a, koji je povezan kao trgovačka kovanica između članova tvrtke DigitalFlyer i klijenata.

 

Sažetak

DigitalFlyer je tržišni lider na polju digitalnog marketinga i poslovne podrške. Tim nastoji pružiti vrhunsku uslugu tvrtkama i njihovim klijentima usmjeravanjem procesa povezivanja poslovanja s klijentom i klijenta s poslovanjem. DigitalFlyer nudi i pruža najbolje poslovne partnere za podršku, računovodstvene sustave i usluge podrške. To možemo ponuditi po pristupačnoj cijeni jer već imamo aktivnu i operativnu platformu koja pruža kvalitetu i usmjerena je na količinu.

 

Sada je DigitalFlyer otišao korak dalje uvodeći Business Business Coin i našu početnu ponudu kovanica. Stvorili smo prostor u kojem članovi našeg poslovanja i njihovi kupci mogu stvoriti bogatstvo sudjelujući i trgujući s CBC-ima na našoj postojećoj platformi. Pozivamo vas da sudjelujete u našem CBC ICO-u tijekom našeg 12-mjesečnog ciklusa i ubirete potencijalnu korist od procijenjenog rasta od 3000% na vaš početni ulog ili vrijednost CBC-a na kraju ICO-a. Nadalje, niste mogli samo povećati svoj udio u prekograničnim poslovima upućivanjem kupaca, poslovnih partnera i prijatelja. Naš zajednički cilj je više posla, više dobiti i krajnje stvaranje bogatstva, pretvaranje pojedinačnih poduzeća i jednog čovjeka u samoodržive napredne zajednice.

 

Plan zajedničkih poslovnih tokena

slika

Tim zajedničkog poslovnog tokena

slika

Zaključak
DigitalFlyer je tržišni lider na polju digitalnog marketinga i poslovne podrške. Tim nastoji pružiti vrhunsku uslugu tvrtkama i njihovim klijentima usmjeravanjem procesa povezivanja poslovanja s klijentom i klijenta s poslovanjem. DigitalFlyer nudi i pruža najbolje poslovne partnere za podršku, računovodstvene sustave i usluge podrške. To možemo ponuditi po pristupačnoj cijeni jer već imamo aktivnu i operativnu platformu koja pruža kvalitetu i usmjerena je na količinu.

 

INFORMACIJA:

https://www.communitybusinesstoken.com/#homeToken

https://t.me/cbtico

https://twitter.com/business_token

https://www.communitybusinesstoken.com/files/Community%20Business%20ICO%20V3.0.pdf

https://www.facebook.com/communitybusinesscoin/

https://www.instagram.com/digitalflyersa/

 

AUTOR: Fede Vico

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2855030